Tuesday, 10 January 2012

Tips : A Girl Must Have

Girls out there should have this in their handbags. Yes, you hear me right.

Sebelum ni dah try a few lipbalms from the drugstore TAPI kulit kat bibir tetap kering. Orang cakap minum air masak banyak-banyak, sampai kembung pun takkan ok pun. Pastu habit memang akan tarik kulit yang kering tu.

Gigih lagi baca dalam majalah lah google lah cari petua untuk dapatkan bibir yang sihat. Mostly petua akan suruh letak marjerin atau madu. Kalau nak tido pastu kau letak madu, tengok-tengok pagi esok mulut dah bengak macam negro. Haa.. masalah pulak

FINALLY I MET THE RIGHT LIPBALM!!!!
Maybelline Baby Lips lipbalm!


Sebenarnya mula-mula nak beli saja je sebab dia comel warna pink ngan baby blue tanpa baca pun features dia. Sekarang hanya pakai less than 5 times per day, dah takde lagi nak tarik-tarik kulit kering kat bibir tu. Best sangat! =)
Ada 4 jenis atau bau. Yang macam aku ni bau macam mentos pun ada. Wangi je bau berry. It's a must for u to try! Murah je, ni aku beli kat Mydin RM8.90 jerrr





1 comment:

  1. heee bibir kering :) dlu jiha kene kejap je. eh nasib baik x try yg letak madu kat bibir bgn2 nnti lipas kiss kamooo hihi.. :D

    ReplyDelete

 
Lya Liyana 2010-2011 Copyright. All Rights Reserved